Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el

RENDSZER-TÁBLA TRÉNING

A Rendszer-tábla, mint intervenciós eszköz

20170508_085949.jpg

A Rendszer-tábla nagyon hatékony eszköz arra, hogy egy aktuális személyes vagy szakmai helyzetet, kapcsolati hálót  láthatóvá, érzékelhetővé tegyen. A megjelenítést az eszköz elemei – táblák, különböző méretű és formájú fabábúk, zsinegek – segítik.

Az egy napos tréningen a Rendszer-tábla használatát sajátíthatják el a résztvevők.

A tréninget minden olyan szakembernek ajánljuk, aki emberekkel dolgozik, és egyes alkalmak vagy folyamatok kísérőjeként arra is lehetőséget kíván teremteni, hogy a partnere számára láthatóvá váljék mindaz, ami beszélgetés közben a szavakon túli tartományból megjeleníthető: a kontextusban szereplő személyek viszonyai, kölcsönhatásaik, ki nem mondott érzéseik és gondolataik.

Az eszköz használható egyéni és csoportos helyzetekben is. A csoportos helyzetek kezelésére többféle gyakorlati útmutatót is adunk, kiemelten a visszajelző/reflektív csoport működtetését, és az ehhez szorosan kapcsolódó átnevezés/átdefiniálás módszertanát.

A továbbképzésen a résztvevők gyakorlatból hozott konkrét eseteivel dolgozunk, így tehát kérünk mindenkit, hogy legalább egy feldolgozásra váró esetet hozzon.

A tréning vezetői:

– Wiesner Erzsébet:

Németországban, a Kasseli egyetemen szerzett első külföldiként szupervizor diplomát. A Károli Gáspár Református Egyetem Szupervizor Szakirányú Továbbképzésének alapító, szenior szupervizora, coach, családterápiás képzést végzett mentálhigiénés szakember. 1993 óta praktizáló szakember. 2001-2007 között az ANSE (Európai Szupervíziós Egyesület) vezetőségi tagja.

Több publikáció szerzője szupervízió témában.

– Majoros István:

Közgazdász, családterápiás képzést végzett mentálhigiénés szakember, dipl. szupervizor, coach, tánc- és mozgásterápiás csoportvezető. 2003-ban végzett a Károli Egyetem Szupervizor képzésén. A Transzformáció Társasjáték (önismereti társasjáték) első kiadója, egyik magyarországi meghonosítója.

Keretek:

– A tréning egy napos, 9.00 – 17.00 óráig dolgozunk.

– A képzés és az eszköz együttes ára: 28 000,-Ft

– Igény alapján, min. 10 résztvevővel indítjuk  a képzést. (Max. létszám 20 fő)

  • Legközelebb 2021 őszén tervezünk tréninget tartani

– Jelentkezés: wiesner.szupervizor@gmail.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close